CE-107750-0

Järjestelmävirhe on tapahtunut.

1. Katkaise PlayStation®5-konsolin virta, irrota virtajohto ja liitä se takaisin. Käynnistä sitten PS5™-konsoli uudelleen.
  2. Jos käyttöjärjestelmäsi ei ole ajan tasalla, päivitä se uusimpaan versioon. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset.
  3. Jos ongelmat eivät ratkenneet, päivitä käyttöjärjestelmä seuraavan oppaan ohjeiden mukaisesti USB-aseman avulla.