Päivitysten tarkistaminen PS5™- ja PS4™-konsoleilla

Päivitä pelit ja sovellukset aina uusimpiin versioihin, jotta saat käyttöösi uusia ominaisuuksia ja parannetun suorituskyvyn.

Päivitä PlayStation-pelit ja -sovellukset

Kun käynnistät pelin tai sovelluksen, se päivittyy automaattisesti uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

1. Siirry Kirjastoon ja valitse peli, joka haluat päivittää.
  2. Paina ohjaimen (valinnat)-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset
  3. Jos päivitys on saatavilla, asenna se ohjeiden mukaisesti.

Tarkista käyttöjärjestelmän versio

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Konsolin tiedot.

2. Valikossa näytetään käyttöjärjestelmän versio, PS5-konsolin nimi, IP-osoite ja MAC-osoite.

1. Voit tarkistaa konsolin käyttöjärjestelmän version ja verkko-osoitteet kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmätiedot
  2. Valikossa näytetään käyttöjärjestelmän versio, PS4-konsolin nimi, IP-osoite ja MAC-osoite.