PlayStation™Networkin kirjautumisongelmat

Lue, miten voit ratkaista yleisiä tiliin tai konsoliin kirjautumisen ongelmia.

Tarvitsetko apua tiliin kirjautumiseen?

Kokeile PlayStation Online Assistantia, jonka avulla voit yrittää palauttaa tilisi. Avustaja on käytettävissä vain englanniksi.

Unohditko salasanasi?

Jos olet unohtanut salasanan tai vahvistustiedot (kuten syntymäajan), katso ohjeet tilin palauttamiseksi seuraavasta oppaasta.

Unohditko PSN:n sisäänkirjautumistunnuksen (sähköpostiosoite)?

• Etsi kaikkien sähköpostitiliesi kaikista kansioista hakusanoilla ”PlayStation ostos”. Jos löydät tilillä käyttämäsi sähköpostiosoitteen, nollaa salasanasi seuraavan oppaan ohjeiden mukaisesti.
  • Jos et voi käyttää tilin sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä.

Tiedätkö käyttäjänimesi ja salasanasi, mutta et voi kirjautua sisään?

• Oletko vahvistanut sisäänkirjautumistunnuksen (sähköpostiosoitteen)? Hae sähköpostista hakusanoilla ”PlayStation vahvistus” ja vahvista tunnus napsauttamalla viestissä olevaa linkkiä.
  • Onko käyttöjärjestelmä ajan tasalla? Katso lisäohjeita valitsemalla konsolisi alla olevasta luettelosta.
  • Sammuta konsoli ja reititin ja käynnistä ne uudelleen. Jos konsoli on liitetty internetiin WiFi-yhteydellä, kokeile langallisen yhteyden käyttämistä. Lisätietoja vianmäärityksestä on Fix & Connect- työkalussa.

• Kirjaudu käyttäjätietojen hallintaan verkossa. Jos et voi käyttää tiliäsi, sitä saattaa koskea käyttökielto. Katso lisätietoja alla olevasta oppaasta.

Käyttääkö joku muu mahdollisesti tiliäsi?

Jos luulet, että joku saattaa käyttää tiliäsi luvatta, tutustu alla olevaan oppaaseen.

Etkö voi käyttää kaksivaiheista varmistusta?

Jos et saa vahvistustekstiviestiä tai -koodia, tutustu alla olevaan oppaaseen, jonka avulla voit saada tilin jälleen haltuusi.