PSN:n kaksivaiheisen varmistuksen ongelmat

Apua PlayStation™Network-tilin kaksivaiheisen varmistuksen ongelmiin

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit palauttaa tilisi kaksivaiheisen varmistuksen (2SV) varakoodien avulla ja miten toimia, jos kadotat kaksivaiheiseen varmistukseen liitetyn puhelimesi.

Tilin palauttaminen varakoodien avulla

Tilin palauttaminen on helppoa, jos merkitsit varakoodisi muistiin, kun määritit kaksivaiheisen varmistuksen:

• Valitse kaksivaiheisen varmistuksen kirjautumisnäytössä kolmionäppäin ja valitse sitten Et voi käyttää matkapuhelinta > Kirjaudu sisään varakoodin avulla.

• Syötä yksi kymmenestä varakoodista. Jokaisen koodin voi käyttää vain kerran.

Etkö voi enää käyttää 2SV-matkapuhelintasi etkä voi kirjautua sisään?

Jos et voi saada kaksivaiheisen varmistuksen koodia eikä sinulla ole varakoodeja, tarvitset apua tilisi palauttamiseen. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille online-tunnuksesi (käyttäjätunnus) ja sisäänkirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoite).

Etkö ole saanut varmistuskoodia?

1. Kirjaudu sisään tilisi salasanalla ja valitse Lähetä koodi uudelleen.
  2. Odota koodin lähettämistä muutama minuutti.

Saitko odottamattoman kaksivaiheista varmistusta koskevan viestin?

Jos PlayStation-konsolisi pyytää sinulta vahvistuskoodia, mutta et ole ottanut kaksivaiheista varmistusta käyttöön, noudata näitä ohjeita mahdollisimman pian:

1. Yritä nollata salasanasi välittömästi.
  2. Jos et saa nollattua salasanaasi, ota meihin yhteyttä ja kerro meille online-tunnuksesi (käyttäjätunnus) ja sisäänkirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoite).

Jos näyttöön tulee ilmoitus: "Tämä sähköpostiosoite on jo liitetty toiseen Sony-konsernin palveluun”

Et voi kirjautua muihin Sony-konsernin palveluihin kaksivaiheisen varmistuksen avulla. Jos olet yhdistänyt PSN-sisäänkirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoite) johonkin toiseen Sony-konsernin palveluun, et voi ottaa kaksivaiheista varmistusta käyttöön PlayStation Networkiin kirjautumista varten. Näin pystyt varmasti kirjautumaan kaikille Sony-tileillesi. Jos haluat aktivoida kaksivaiheisen varmistuksen, sinun on ensin kumottava tiliesi yhdistäminen. Voit pyytää tätä ottamalla meihin yhteyttä.

Jos saat ilmoituksen väärästä salasanasta

Seuraavat palvelut eivät tue kaksivaiheista varmistusta ja ilmoittavat, että salasana on väärä, jos kirjaudut niihin kaksivaiheisen varmistuksen ollessa käytössä. Voit käyttää näitä palveluita poistamalla kaksivaiheisen varmistuksen käytöstä ja kirjautumalla sisään normaalisti. Kun olet valmis, kytke se takaisin päälle.

• Google TV
  • MediaGo