Hjælp til spil på PS5-konsoller

Sådan bruger du Hjælp til spil på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du får adgang til Hjælp til spil via PlayStation®Plus på PlayStation®5-konsoller, og hvilke spil der understøtter funktionen.

Sådan får du adgang til Hjælp til spil på PS5™-konsoller

1. Mens du er i spillet, skal du trykke på PS-knappen for at gå til kontrolcenteret.
    Kortet for din aktuelle spilaktivitet vises til venstre. Når Hjælp til spil er tilgængelig, vil der stå Tips indeni på kortet.
  2. Vælg kortet markeret med Tips indeni.
    Der vises en opgaveliste. Hjælp til spil er tilgængelig for opgaver, der er markeret med Hjælp til spil.
  3. Vælg den opgave, du vil have hjælp til.
    Der vises et tip på kortet. Når tippet indeholder en video, skal du vælge Afspil på videoen for at starte den.
  4. Tryk på PS-knappen for at vende tilbage til dit spil.

Hvad er Hjælp til spil med PlayStation Plus?

Har du problemer med at komme igennem et spil på din PlayStation®5-konsol, og har du brug for lidt hjælp? Afhængigt af, hvor du er, eller hvad du foretager dig i spillet, kan der være råd, tip eller videoer fra udviklere, der kan hjælpe dig.

Bemærk, at Hjælp til spil på PS5-konsoller kun er tilgængelig for PlayStation Plus-abonnenter.

• Du får en meddelelse om Hjælp til spil, når du begynder at spille et spil, der understøtter Hjælp til spil.

Tips til brug af Hjælp til spil på PS5-konsoller

• Du kan se flere tips ved at trykke på R1/L1 og gå til næste tip.
  • Hvis du vil se guiden, mens du spiller dit spil, kan du bruge Fastgør i siden
  • Vælg Multitasking på skærmen Hjælp til spil. Hvis du vil stoppe med at bruge Fastgør i siden eller ændre dens placering, skal du vælge Multitasking for at få vist en menu med valgmuligheder.
  • Tryk på indstillingsknappen for at få adgang til undertekster, lydindstillinger og multitasking-indstillinger for bestemte typer af Hjælp til spil.
  • Hvis du ser Hjælp til spil på skærmen med trofædetaljer, kan du få tips til at optjene trofæer.