Sådan aktiverer og justerer du HDR på en PlayStation®5-konsol

Sådan aktiverer og justerer du HDR på en PlayStation®5-konsol

Find ud af, hvordan du aktiverer og justerer HDR på din PlayStation®5-konsol.

Hvad er HDR?

HDR giver en højere kontrast – eller større farve- og lysstyrkeområde – end SDR (Standard Dynamic Range).

Selvom alle PS5™-konsoller har 4K- og HDR-funktioner, afhænger tilgængeligheden af billedkvaliteten af dit hjemmeunderholdningssystem.

Aktiver PS5 HDR

• Gå til Indstillinger > Skærm og video > Videoudgang > HDR.

Juster PS5 HDR-indstillinger

• Gå til Indstillinger > Skærm og video > Videoudgang > Juster HDR.