Få adgang til brugervejledningen til PS5-konsoller

Sådan får du adgang til brugervejledningen til PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du får adgang til og navigerer i brugervejledningen til PlayStation®5-konsoller.

Sådan får du adgang til brugervejledningen til PS5-konsoller

1. På PS5™-konsollens startskærm skal du gå til Indstillinger > Brugervejledning, sundhed og sikkerhed og andre oplysninger.

2. Vælg Brugervejledning.

Hvad er brugervejledningen til PS5-konsoller?

Brugervejledningen introducerer de vigtigste funktioner og indstillinger på PS5-konsoller samt tip til avanceret brug. Du kan få adgang til brugervejledningen fra menuen Indstillinger på PS5-konsollen.

Sådan navigerer du i brugervejledningen til PS5-konsoller

Du kan bruge følgende knapper på den trådløse controller til at navigere i brugervejledningen til PS5-konsoller.

Knap

Handling

L1

Tilbage

R1

Fremad

Retningsknapper

Flyt fokus

Venstre pind

Flyt markøren

Højre pind

Rul

Kryds-knappen

Vælg

Cirkel-knappen

Tilbage

Hvis du vil lukke brugervejledningen og vende tilbage til det oprindelige skærmbillede, skal du trykke på indstillingsknappen og vælge Luk. Du kan også trykke gentagne gange på cirkel-knappen, indtil du vender tilbage til det oprindelige skærmbillede.

• Du kan ændre udseendet ved at skifte "Tema" øverst til højre i brugervejledningen.
  • Din konsols design og specifikationer varierer alt efter, hvilken model den er. Du kan finde yderligere oplysninger i instruktionsmanualen, som fulgte med din konsol.

Sådan får du adgang til PlayStation-konsolmanualer online

Du kan finde manualerne til dine PlayStation-produkter ved at besøge denne guide: