Netflix på PlayStation®4

Lær, hvordan du starter og bruger Netflix på PlayStation®4.

Start Netflix-appen på PS4

1. Naviger til tv- og videoikonet på startskærmen, og vælg Netflix-appen.

Bemærk: Du skal være logget på PlayStation Network for at få adgang til tv- og videotjenester.

2. Vælg Download.

3. Når installationen er fuldført, kan du bruge appen.

Har jeg brug for PlayStation™Network for at få adgang til Netflix?

Ja. Du skal være logget på PlayStation™Network for at bruge Netflix.

Log ind og ud af Netflix på PS4

1. Fra indholdsområdet på din startskærm kan du navigere til tv- og video-ikonet og vælge Netflix-appen.

Bemærk: Du skal være logget på PlayStation Network for at få adgang til tv- og videotjenesterne.

2. Vælg Log ind på Netflix-startskærmen.

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix. Disse er muligvis forskellige fra dine PSN-kontooplysninger.

1. Start Netflix-appen, og tryk på cirkelknappen.
  2. Vælg ikonet med tandhjulet > Log ud.

Netflix-forældrekontrol på PS4

Forældrekontrolfunktionen gør det muligt at filtrere Blu-ray Disc-indhold med aldersbegrænsning. Kontrollen skal indstilles på Netflix-kontosiden for at kunne filtrere aldersbegrænset Netflix-indhold. Forældrekontrollen på PlayStation 4-systemet vil ikke påvirke Netflix Se med det samme-titler.

Netflix-opløsning på PS4

Du kan streame film og tv-serier i op til 1080p. Titler med et HD-symbol vil blive streamet i High Definition, hvis din internetforbindelse understøtter 5 Mbps eller mere.

Ultra HD på PS4 Pro

Du kan streame Ultra HD* fra Netflix til din PS4 Pro under nogle få betingelser. Du skal bruge:

• Et PS4 Pro-system.

• Et Ultra HD- eller 4K-TV.

• Et Ultra HD Netflix-abonnement.

• En stabil internetforbindelse på mindst 25 Mbps.