Sådan indstiller du HDR på PlayStation®4

PlayStation 4 understøtter High Dynamic Range (HDR) videoudgang til gameplay og videostreaming. Find ud af, hvordan du indstiller HDR for at nyde flere detaljer og farvedybde.

PS4 HDR-krav:

For at kunne nyde HDR-funktioner (High Dynamic Range) på din PS4, skal du sikre dig, at du har følgende:

• 2K eller 4K HDR-kompatibelt TV, der understøtter HDR10-formatet.
  • PS4 forbundet med et Premium HDMI-kabel.
  • HDR-aktiveret indhold som en spiltitel eller videostreamingtjeneste (HDR-indstillinger skal muligvis aktiveres i app-menuen).
  • PS4 opdateret til systemsoftware 7.0 eller nyere.
PS4 Pro: Videovejledning til indstilling af HDR

Understøtter mit TV HDR?

1. På din PS4 skal du gå til Indstillinger > Lyd og skærm > Indstillinger for video-output > Information om video-output.
  2. Hvis din skærm understøtter HDR, vil du se "Understøttet" under HDR-mærkatet.

Sådan aktiverer du HDR på PlayStation 4

1. Se brugervejledningen til dit TV for at finde den HDMI-port, der understøtter HDR-indhold.
  2. Gå til TV'ets indstillinger, og sørg for, at TV'ets HDMI-porte er indstillet til at vise HDR-indhold. TV-producenter refererer til HDR på en række forskellige måder.
    HDR, Wide Colour Mode, HDMI Enhanced Mode, UHD Colour Mode, Ultra HD Premium, Ultra HD deep colour.
  3. Brug et Premium HDMI-kabel til at slutte PS4 til den rigtige HDMI-port. Bemærk: PS4 skal være tilsluttet direkte fra PS4 til TV'et for at vise HDR. Den kan ikke sluttes til en receiver eller switchboks.
  4. På din PS4 skal du gå til Indstillinger > Lyd og skærm > Indstillinger for video-output.
  5. I menuen Indstillinger for video-output skal du indstille HDR- og Deep Color-output-indstillingerne til Automatisk.
  6. Ved videostreamingapps: Kontrollér, at indholdet er HDR-aktiveret. De fleste programmer har et indikatorikon.

Sådan justerer du HDR-indstillinger på PS4

Du kan justere indstillingerne på din PS4 ved hjælp af HDR-kalibreringsindstillingen:

1. På din PS4 skal du gå til Indstillinger > Lyd og skærm > Indstillinger for video-output.
  2. I menuen Indstillinger for video-output skal du vælge Juster HDR,  og følge anvisningerne på skærmen.