Support til DUALSHOCK®4 bagsideknap-tilføjelse

Sådan kommer du i gang med DUALSHOCK 4-ekstraudstyret med bagsideknapper.

Indstil DUALSHOCK 4-ekstraudstyret med bagsideknapper

DUALSHOCK 4 bagsideknap-tilføjelsen er kun kompatibel med en trådløs DUALSHOCK 4-controller.

1. Sluk din trådløse DUALSHOCK 4-controller ved at holde PS-knappen nede > Lyd/enheder > Sluk for enhed > DUALSHOCK 4.

2. Hold ekstraudstyrets stereo-stik og controllerens stereo-headset-stik ud for hinanden, og tryk ekstraudstyret godt til mod controlleren, for at sætte det fast.

3. Tryk på PS-knappen for at tænde din controller.

4. Tryk på skærmknappen på ekstraudstyret to gange for at skifte mellem de tre standardprofiler.

Tilpas tildelinger for DUALSHOCK 4 bagsideknap-tilføjelsen

1. Hold skærmknappen nede i 1 sekund for at tilgå programmeringstilstand. Profilnummeret på midten af skærmen blinker for at lade dig vide, at du er i programmeringstilstand.

2. Tryk på den venstre og højre bagsideknap for at vælge en knaptildeling. Tryk og hold en bagknap inde for at rulle ned gennem de mulige tildelinger.

3. Klik på skærmknappen én gang for at afslutte programmeringstilstand og gemme din profil.

Hvis du vil tilpasse en anden profil:
  1. Hold skærmknappen nede i 1 sekund for at tilgå programmeringstilstand.
  2. Klik to gange for at programmere den næste profil.

Nulstil DUALSHOCK 4-ekstraudstyret med bagsideknapper

Hvis du vil nulstille den vedhæftede fil til standardprofilerne:

1. Tryk på og hold venstre knap tilbage, højre knap tilbage og skærmknappen nede samtidigt.
  2. Når nulstillingsikonet vises på skærmen, skal du fortsætte med at holde knapperne nede i 5 sekunder.
  3. Når HJKL vises, er nulstillingen fuldført.