PlayStation®3-systemsoftwareopdatering

Hent den nyeste opdatering

PlayStation®3-systemsoftwareopdatering 4.87

En opdatering til PS3-systemsoftwaren blev udgivet den 03-12-2020. For at kunne downloade PS3-systemsoftwareversion 4.87 skal du bruge mindst 200 MB ledig plads på PS3'ens harddisk (systemopdatering) eller på et udskifteligt lagringsmedie (pc-opdatering).

Opdater altid dit PS3-system med den nyeste version af systemsoftwaren. Ved at opdatere kan du nyde godt af yderligere funktioner, forbedret brugervenlighed og forøget sikkerhed.

Version 4.87

Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydeevne.

Sådan opdaterer du

Du kan opdatere systemsoftwaren til PS3-systemet vha. en af nedenstående metoder.

Download opdateringsdata direkte til systemet fra internettet. Den nyeste opdatering downloades automatisk.

• Vælg Indstillinger > Systemopdatering.
  • Vælg [Opdater via internet]. Download de nyeste opdateringsdata fra internettet. Følg instruktionerne på skærmen for at udføre denne handling.

Brug en opdateringsfil på en spildisk til at opdatere systemet.

Du skal bruge følgende ting for at gennemføre opdateringen:

• PS3-system
  • En disk, der indeholder en opdateringsfil

Når du afspiller en disk, der indeholder en nyere version af systemsoftwaren, vil du kunne se et skærmbillede, der guider dig gennem opdateringsprocessen. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Denne opdateringsmetode kan bruges, hvis dit PS3-system ikke har forbindelse til internettet. Download opdateringsfilen på computeren, og gem den på en USB-enhed. Kopiér den gemte fil til systemlageret på dit PS3-system for at opdatere systemet.

Du kan bruge standardopdateringsproceduren ved at følge nedenstående trin.

Du skal bruge følgende ting for at gennemføre opdateringen:

• PS3-system
  • Computer med internetforbindelse
  • USB-lagringsenhed, som f.eks. et USB-flashdrev

* Der skal være omtrent 320 MB ledig plads.

1. Opret mapper på USB-lagerenheden til at gemme opdateringsfilen.

Brug en computer til at oprette en mappe med navnet "PS3". I den mappe skal du oprette en ny mappe med navnet "UPDATE".

2. Download opdateringsfilen, og gem den i mappen "UPDATE", som du oprettede i trin 1.

Gem filen med filnavnet "PS3UPDAT.PUP".

[DOWNLOAD NU] Klik for at starte download.

3. Tilslut USB-enheden, der indeholder opdateringsfilen, til PS3-systemet, og vælg fra funktionsskærmen Indstillinger > Systemsoftwareopdatering.

Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Hvis PS3 -systemet ikke genkender opdateringsfilen, skal du kontrollere, om navnene på mapperne og filerne er korrekte. Indtast mappenavnene og filnavnet med enkelt-byte-tegn, og brug store bogstaver.

Diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace

Hvis du har problemer med din PS3-systemsoftwareopdatering, kan du besøge diagnosticeringsværktøjet Fix & Replace for at få yderligere trin og arrangere en reparation.

Bemærkninger

• Afhængigt af softwaretitlen er det muligt, at du ikke kan spille uden først at have opdateret PS3-systemsoftwaren.
  • Udfør ikke opdateringer med anvendelse af andre data end de officielle opdateringsdata, der fås fra Sony Interactive Entertainment via et netværk eller på diskmedier, og gennemfør ikke opdateringer med anvendelse af andre metoder end dem, der er beskrevet i produktdokumentationen eller på dette site. Hvis en opdatering udføres med anvendelse af data fra en anden kilde, med anvendelse af en anden metode eller på et PS3-system, som er blevet ændret eller modificeret på nogen som helst måde, kan PS3-systemet muligvis ikke fungere ordentligt, og det kan være umuligt at installere de officielle opdateringsdata. Disse handlinger kan ophæve gyldigheden af garantien på PS3-systemet og påvirke din mulighed for at få garantiservice og reparationsservice fra Sony Interactive Entertainment.