Hvis du lukker din konto, slettes alle data og indhold, der er knyttet til den, permanent, og du vil ikke kunne logge på PlayStation med den pågældende konto.
Bemærk venligst, at din konto vil blive sat i bero i 30 dage fra det tidspunkt, hvor vi modtager din anmodning. Du kan til enhver tid i denne periode genåbne din konto ved at kontakte PlayStation Support og annullere lukningen af kontoen.
Sådan lukker du din konto i PlayStation-appen
Åbn PlayStation-appen og log ind.
Vælg Indstillinger øverst på hjemmeskærmen.
Rul ned, og vælg Luk din konto i bunden af menuen.