Změna nastavení ochrany soukromí ve službě PlayStation™Network

Změna nastavení ochrany soukromí ve službě PlayStation™Network

Zjisti, jak nastavit, kdo s tebou může komunikovat a vidět tvou aktivitu ve službě PlayStation Network (PSN).

Obecná nastavení ochrany soukromí ve službě PSN

Prostřednictvím nastavení ochrany soukromí můžeš omezit svou viditelnost dalším uživatelům služby PlayStation Network. Upravovat lze následující funkce:

  • Gaming | Media (Hraní | Média)
    Zvol, kdo bude moci vidět média, která sdílíš, a tvé nedávné aktivity.

  • Friends | Connections (Přátelé | Kontakty)
    Nastav si, kdo ti může poslat žádost o přátelství, sledovat tvůj účet a vidět tvé kontakty.

  • Personal Info | Messaging (Osobní údaje | Zasílání zpráv)
    Zvol, kdo může vidět tvé skutečné jméno a komunikovat s tebou.

Změna nastavení ochrany soukromí ve službě PSN

Webový prohlížeč: Nastavení ochrany soukromí ve službě PSN

  1. Přejdi do správy účtu na připojeném zařízení.
  2. Vyber možnost PSN privacy settings (Nastavení ochrany soukromí ve službě PSN) > vyber funkci, u které si přeješ změnit nastavení ochrany soukromí > Upravit.
  3. V rozevírací nabídce si vyber, komu chceš danou funkci povolit, a vyber možnost Potvrdit.

  1. Přejdi do nabídky Nastavení > Users and Accounts (Uživatelé a účty) > Ochrana soukromí > View and Customise Your Privacy Settings (Zobrazit a přizpůsobit nastavení ochrany soukromí).
  2. Vyber možnost preset privacy setting level (přednastavit úroveň nastavení ochrany soukromí) nebo funkci změny nastavení ochrany soukromí.

  1. Přejdi do nabídky Nastavení > Správa účtu > Nastavení ochrany soukromí a zadej své heslo.

  2. Vyber funkci, u které si přeješ změnit nastavení ochrany soukromí.

Přednastavení úrovně ochrany soukromí na konzolích PS5

Zvol ze čtyř přednastavených profilů a uprav svou úroveň ochrany soukromí konzole PS5 tak, aby ti vyhovovala.

  1. Social and Open (Společenský a přístupný)
    Jsi přístupný všem žádostem a zprávám. Informace z tvého profilu mohou vidět všichni hráči.
  2. Team Player (Týmový hráč)
    Informace z tvého profilu mohou vidět všichni hráči, ale aby tě mohli pozvat na chat, musí to být aspoň přátelé přátel.
  3. Friend Focused (Pouze přátele)
    Informace z tvého profilu mohou vidět jen tví přátelé a jen oni tě mohou pozvat na chat.
  4. Solo and Focused (Sólo a soustředěný)
    Informace z tvého profilu nemůže vidět žádný hráč, ani tě nemůže pozvat na chat, i kdybys ho měl přidaného jako kamaráda.

Rodičovská kontrola nastavená správcem rodiny je nadřazená jakémukoli nastavení ochrany soukromí zvolenému na dětském účtu.

Související články

Níže najdeš nejčastěji kladené dotazy ohledně bezpečnosti na konzolích PlayStation.

Potřebuješ pomoci? 

Kontaktuj naše specialisty podpory