Slik bruker du Sony Pictures Core-appen

Lær hvordan du bruker Sony Pictures Core-appen til å se videoinnhold på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Laste ned app til strømming

Med Sony Pictures Core-appen kan du strømme utvalgte Sony Pictures Entertainment-filmer og -serier på PlayStation® 4- og PlayStation® 5-konsoller. Last ned appen for å komme i gang.

Slik logger du på Sony Pictures Core på PS5-konsollen.

1. Velg TV og video fra mediedelen, og velg Sony Pictures Core-appen.
  2. Logg på med e-postadressen din eller registrer deg.
  3. Følg instruksjonene på skjermen.
  1. Fra innholdsområdet på hjem-skjermen går du til TV og video og velger Sony Pictures Core-appen.
    Du må være logget på PlayStation Network for å få tilgang til TV og video
  2. Angi e-postadressen din.
  3. Skann QR-koden for å logge på.

Slik foretar du kjøp i Sony Pictures Core-appen på PS5-konsoller

1. Velg TV og video fra mediedelen.
  2. Velg Sony Pictures Core
  3. Velg innholdet du ønsker å se, og velg Legg til i bibliotek for å kjøpe eller leie det.
  4. Gå til Mitt bibliotek for å se tidligere kjøpt innhold.
  1. Velg TV og video fra innholdsområdet, og velg deretter Sony Pictures Core-appen.

2. Velg innholdet du ønsker å se, og velg Legg til i bibliotek for å kjøpe eller leie det.

3. Gå til Mitt bibliotek for å se tidligere kjøpt innhold.

Slik ser du innhold på Sony Pictures Core

1. Åpne Sony Pictures Core -appen på konsollen.
  2. Gå til innholdet du ønsker å se fra hjem-skjermen, eller bruk søkealternativet.
  • Videoinnhold er tilgjengelig for kjøp og leie.
  • PlayStation Plus Premium-abonnenter har tilgang til biblioteket «Inkludert med PlayStation Plus».
  • Du må ha Internett-tilgang for å strømme videoinnhold.

Hvor er Sony Pictures Core-appen tilgjengelig?

Sony Pictures Core-appen på PlayStation er tilgjengelig i landene/regionene som er nevnt nedenfor. Innholdet kan variere avhengig av sted.

Andorra Luxembourg
Australia Mexico
Østerrike Nederland
Belgia New Zealand
Canada Norge
Danmark Polen
Finland Portugal
Frankrike Spania
Tyskland Sverige
Gibraltar Sveits
Irland Storbritannia
Italia USA
Japan

Sony Pictures Core-appen støtter følgende språk med lyd og undertekster.

Land/region

Språk

Australia

Engelsk

Østerrike

Tysk

Belgia

Nederlandsk

Belgia

Fransk

Brasil

Portugisisk (Brasil)

Canada

Engelsk

Canada

Fransk (Canadisk)

Kroatia

Engelsk

Tsjekkia

Tsjekkisk

Danmark

Dansk

Finland

Finsk

Frankrike

Fransk

Tyskland

Tysk

Ungarn

Ungarsk

India

Engelsk

Irland

Engelsk

Italia

Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Fransk

Luxembourg

Tysk

Luxembourg

Nederlandsk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Latinamerikansk spansk

Nederland

Nederlandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Norsk

Polen

Polsk

Portugal

Portugisisk (Portugal)

Singapore

Kinesisk (forenklet)

Sør-Korea

Koreansk

Spania

Spansk (kastiljansk)

Andorra

Spansk (kastiljansk)

Sverige

Svensk

Sveits

Fransk

Sveits

Tysk

Sveits

Italiensk

Storbritannia

Engelsk

Gibraltar

Engelsk

USA

Engelsk

Hvem har tilgang til appen?
Appen er tilgjengelig for PlayStation Plus-abonnenter og ikke-PlayStation Plus-abonnenter over 18 år.

Finnes det noen grenser for innholdsvisning?
Kjøpt innhold kan vises flere ganger.
Leid innhold kan vises flere ganger i løpet av de 48 timene etter starten på leieperioden.

Finnes det noen strømmebegrensninger på kontoer?
Du kan ha opptil fire samtidige strømmer/visninger per konto.

Hva er strømmehastigheten?
Videokvaliteten justeres basert på hastigheten på Internett-tilkoblingen og enheten som er i bruk. Strømming ved 24 Mbps er høyeste kvalitet.

Slik feilsøker du problemer med Sony Pictures Core-appen

En Internett-tilkobling kreves for å strømme til PS5- eller PS4-konsollen. Hvis du får problemer med å strømme innhold, må du kontrollere at konsollen er koblet til et stabilt nettverk.

Hvis du fremdeles har problemer med Sony Pictures Core-appen, kan du prøve følgende:

• Installer den nyeste tilgjengelige versjonen av Sony Pictures Core-appen.
  • Sørg for at du er logget på riktig konto.