Slik feilsøker du det trådløse PULSE Elite-hodesettet ditt

Finn ut hvordan du tilbakestiller det trådløse PULSE Elite™-hodesettet og PlayStation Link USB-adapteren.

Slik tilbakestiller du det trådløse PULSE Elite-hodesettet

Hvis du har problemer med det trådløse PULSE Elite-hodesettet, kan du prøve å tilbakestille det. Tilbakestillingen påvirker ikke PlayStation Link™- eller Bluetooth-sammenkoblinger eller -lydinnstillinger.

1. Trykk på og hold inne PlayStation Link™-knappen på hodesettet i minst ti sekunder.
    Hodesettet slås av mens du holder inne knappen.
  2. Trykk på PS Link-knappen på hodesettet for å slå det på igjen.
  3. Kontroller om problemet med hodesettet ditt er løst.

Hvis du fremdeles har problemer etter at du har prøvd å tilbakestille, kan det hende at du må slette alle parkoblede tilkoblinger fra hodesettet. Dette sletter alle PS Link- og Bluetooth-sammenkoblinger og -lydinnstillinger.

1. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på hodesettet, og slipp den når statusindikatoren på hodesettet blinker raskt blått (ca. åtte sekunder).
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen igjen, og slipp den når statusindikatoren blinker raskt blått (ca. åtte sekunder).
    Hvis slettingen er vellykket, blinker indikatoren rødt et kort øyeblikk.

Slik tilbakestiller du PlayStation Link USB-adapteren

Tilbakestill PlayStation Link™ USB-adapteren hvis du vil slette alle PS Link-tilkoblinger.

Du kan tilbakestille USB-adapteren fra en hvilken som helst USB Type-A-ladeport.

1. Kontroller at enheten med USB-A-porten er på, for eksempel PlayStation®5-konsollen eller PC-en/Mac-en.
  2. Sett USB-adapteren inn i USB-A-porten på enheten din.
  3. Trykk på og hold PS Link-knappen på USB-adapteren inne i 30 sekunder.
  1. Sjekk om adapteren er tilbakestilt ved å se om noen av de tidligere sammenkoblede PS Link-enhetene automatisk kobles til adapteren.
    Hvis de ikke kobler seg til automatisk, var tilbakestillingen vellykket.
    Hvis de kobler seg til automatisk, var tilbakestillingen ikke vellykket.
  • Bruk en tidtaker for å sikre at du holder knappen inne i 30 sekunder for å tilbakestille adapteren.

Slik feilsøker du sprakelyder på PULSE Elite

Hvis det trådløse PULSE Elite-hodesettet har vært utsatt for høy luftfuktighet, kan det utvikles fuktighet på driverne som kan forårsake sprakelyder, selv når PULSE Elite er slått av.

1. Ta av hodesettet, og slå det av.
  2. Plasser hodesettet i et godt ventilert område i 10–15 minutter.
  3. Slå på hodesettet, og test lyden på nytt.
  • Unngå å utsette driverne for omgivelser med høy luftfuktighet, for eksempel ved å ha på hodesettet med vått hår eller våt hud.
  • Når hodesettet ikke er i bruk, må du oppbevare det på en tørr plass.
  • Ikke prøv å tørke driverne med en hårføner, vifte eller noen annen metode enn instruksjonene ovenfor, siden det kan skade hodesettet. La driverne lufttørke.