Slik feilsøker du det trådløse PULSE Elite-hodesettet ditt

Finn ut hvordan du tilbakestiller det trådløse PULSE Elite™-hodesettet og PlayStation Link USB-adapteren.

Slik tilbakestiller du det trådløse PULSE Elite-hodesettet

Hvis du har problemer med det trådløse PULSE Elite-hodesettet, kan du prøve å tilbakestille det. Tilbakestillingen påvirker ikke PlayStation Link™- eller Bluetooth-sammenkoblinger eller -lydinnstillinger.

1. Trykk på og hold inne PlayStation Link™-knappen på hodesettet i minst ti sekunder.
    Hodesettet slås av mens du holder inne knappen.
  2. Trykk på PS Link-knappen på hodesettet for å slå det på igjen.
  3. Kontroller om problemet med hodesettet ditt er løst.

Hvis du fremdeles har problemer etter at du har prøvd å tilbakestille, kan det hende at du må slette alle parkoblede tilkoblinger fra hodesettet. Dette sletter alle PS Link- og Bluetooth-sammenkoblinger og -lydinnstillinger.

1. Trykk på og hold inne PS Link-knappen på hodesettet, og slipp den når statusindikatoren på hodesettet blinker raskt blått (ca. åtte sekunder).
  2. Trykk på og hold inne PS Link-knappen igjen, og slipp den når statusindikatoren blinker raskt blått (ca. åtte sekunder).
    Hvis slettingen er vellykket, blinker indikatoren rødt et kort øyeblikk.

Slik tilbakestiller du PlayStation Link USB-adapteren

Tilbakestill PlayStation Link™ USB-adapteren hvis du vil slette alle PS Link-tilkoblinger.

Du kan tilbakestille USB-adapteren fra en hvilken som helst USB Type-A-ladeport.

1. Kontroller at enheten med USB-A-porten er på, for eksempel PlayStation®5-konsollen eller PC-en/Mac-en.
  2. Sett USB-adapteren inn i USB-A-porten på enheten din.
  3. Trykk på og hold PS Link-knappen på USB-adapteren inne i 30 sekunder.
  1. Sjekk om adapteren er tilbakestilt ved å se om noen av de tidligere sammenkoblede PS Link-enhetene automatisk kobles til adapteren.
    Hvis de ikke kobler seg til automatisk, var tilbakestillingen vellykket.
    Hvis de kobler seg til automatisk, var tilbakestillingen ikke vellykket.
  • Bruk en tidtaker for å sikre at du holder knappen inne i 30 sekunder for å tilbakestille adapteren.