Støtte for PlayStation®Vita

PlayStation®Vita

Tilbake til kategorier

Programvareoppdatering

Systemprogramvareoppdatering for PlayStation Vita

Bruk Wi-Fi-funksjonen på PS Vita-systemet til å oppdatere systemet via Internett.

Hvis du vil utføre en oppdatering med Wi-Fi, går du til Innstillinger > Start > Systemoppdatering > Oppdater ved bruk av Wi-Fi på et sted som har et tilgangspunkt du kan bruke. PS Vita-systemet sjekker automatisk via Internett om du har den nyeste versjonen av systemprogramvaren. Hvis det finnes en oppdateringsfil til en nyere versjon, blir denne lastet ned til systemet. Følg skjermbildene for å fullføre oppdateringen.

Du kan ikke utføre en oppdatering med dataoverføring via et mobilt nettverk (3G).

Oppdater alltid PS Vita-systemet til den nyeste versjonen av systemprogramvaren. Ved å oppdatere kan du glede deg over nye funksjoner, forbedret bruk og forbedret sikkerhet.

Tilbake til kategorier

Håndbøker

Håndbøker og veiledninger for PlayStation Vita-system

Finn håndboken for din konsoll eller enhet.

Se onlinebrukerveiledningen for PS Vita-systemet.

Finn informasjon om garantien for konsollene og enhetene dine.