Sammenkoble den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren med Sony Xperia- og Android-enheter

Sammenkoble den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren med Sony Xperia- og Android-enheter

Hvis du vil bruke den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren med kompatible spill og programmer på en Sony Xperia- eller en Android-enhet, kan du koble til via Bluetooth med noen få enkle trinn.

Enheter som er kompatible med trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere

Sony Xperia-enheter og mobilenheter som bruker Android 10 eller nyere, støtter Bluetooth-tilkoblinger med trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere. Når tilkoblingen er opprettet, kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer via Bluetooth.

TRINN 1

Slå på sammenkoblingsmodus for den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren

Før du kan koble til den trådløse kontrolleren via Bluetooth, må du aktivere sammenkoblingsmodus:

1. Trykk på og hold nede PS- og SHARE-knappen på den trådløse kontrolleren samtidig.
  2. Lyslisten på baksiden av den trådløse kontrolleren begynner å blinke når sammenkoblingsmodusen er aktiv.

TRINN 2

Koble til den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren via Bluetooth
  1. Gå til Bluetooth-innstillingene og slå Bluetooth på Sony Xperia- eller Android-enheten din.
  2. Søk etter nye enheter, og velg deretter Trådløs kontroller.

Nå kan du bruke den trådløse kontrolleren til å kontrollere kompatible spill og programmer via Bluetooth.

Spill og programmer som er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren

Du kan bruke den trådløse kontrolleren til å spille spill som strømmes fra PlayStation®4 til en Android 10-enhet ved hjelp av PS4 Avstandsspill-programmet.

Den trådløse kontrolleren kan også brukes på en Android-enhet med Android 10 eller nyere for å spille spill som støtter trådløse DUALSHOCK 4-kontrollere.

Hvis du kobler en trådløs DUALSHOCK 4-kontroller til en kompatibel Sony Xperia-enhet, er alle funksjonene tilgjengelige.

Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner på den trådløse kontrolleren ikke er tilgjengelige når du er koblet til en Android 10-enhet:

• Styreplate

• Fargen på lyslisten kan ikke endres

• Vibrering, bevegelsessensor og hodetelefonlydkontakt

Koble den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren til PlayStation®4 igjen

Hvis du vil koble den trådløse kontrolleren til PS4 på nytt, kobler du den til PS4 med en USB-kabel og trykker på PS-knappen på den trådløse kontrolleren.

Deretter kan du fjerne USB-enheten og bruke kontrolleren trådløst.

Trenger du mer hjelp med den trådløse DUALSHOCK 4-kontrolleren?

Hvis det virker som om det er en feil med kontrolleren, kan du gå til PlayStation Repairs-diagnostikkverktøyet og sjekke om maskinvaren er kvalifisert for en garantireparasjon.