PULSE Elite-ladekrok: 3D-utskriftsinformasjon

Finn 3D-utskriftsinformasjon for PULSE Elite™-ladekroken.

Montering til skrivebordstativ
Montering under skrivebord
Skjermmontering

3D-utskriftsinformasjon for ladekroken

Nedenfor kan du laste ned eksempelmodeller som hjelper deg med å integrere ladekroken for det trådløse PULSE Elite-hodesettet med andre fester.

• SIE kan ikke gi spesifikk veiledning eller støtte for hvordan du bruker den oppgitte informasjonen. Se instruksjonene for 3D-skriveren og programvaren.
  • Les nøye gjennom forholdsreglene i den nedlastede filen.
  • Vi garanterer ikke funksjonalitet for produkter som lages med 3D-data.