Slik løser du 0x8320020A

Fjernspilleren PlayStation Portal™ har en systemfeil.

Det kan ha oppstått en systemfeil med PS Portal.

• Start PS Portal på nytt.
    1. Trykk på og hold nede av/på-knappen.
    2. Velg Start på nytt.
  • Hvis omstart ikke løste problemet, kan du prøve å tilbakestille PS Portal.
    Merk: Tilbakestilling vil logge deg av PS Portal, i tillegg til at alle data og tilpassede innstillinger slettes.
    1. Sveip til venstre fra øverst til høyre på PS Portal-skjermbildet for å vise hurtigmenyen.
    2. Velg Innstillinger > System > Systemprogramvare > Tilbakestillingsalternativer.
    3. Velg Tilbakestill.

– Hvis denne feilen fortsetter å skje, kan du kontakte PlayStations kundestøtte.