Slik løser du WS-113947-5

Kontroller at informasjonen om den registrerte betalingsmetoden er riktig.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.
  2. Velg Konto > Betaling og abonnement > Betalingsmetoder.
  3. Velg en registrert betalingsmetode, trykk på valg-knappen, og velg enten Rediger eller Fjern. Kontroller betalingsinformasjonen nøye, inkludert utløpsdatoen og faktureringsadressen. Følg instruksjonene på skjermen for å foreta endringene.
  4. Hvis du fremdeles har problemer, kan du prøve en annen betalingsmetode.
  5. Dette kan være et midlertidig problem. Vent i 24 timer før du prøver igjen.
  • Hvis det ikke er nødvendig å betale med et kredittkort, kan du vurdere å bruke et PlayStation™Store-gavekort.
  • Vær oppmerksom på at hvis du registrerer eller sletter betalingsinformasjon flere ganger på kort tid, kan det hende at du blir midlertidig forhindret i å endre betalingsinformasjon. Hvis dette skjer, må du vente i 24 timer før du prøver igjen.