Slik løser du NW-102261-2

Kan ikke koble til server.

Det oppstod en feil under tilkoblingen til PlayStation™Network.

1. Sjekk statussiden for PSN for eventuelle serverfeil eller vedlikehold.
  2. Start PlayStation®5-konsollen på nytt og koble til Internett, helst med en kablet tilkobling. Konfigurer også nettverksinnstillingene på nytt.
  3. Når du bruker en trådløs tilkobling, må du se på installeringsstedet. Du kan for eksempel flytte PS5-konsollen nærmere ruteren eller fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene.
  4. Slå av ruteren og modemet, og vent i minst fem minutter før du starter det på nytt.
  5. Oppdater fastvaren til ruteren. (Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppdaterer, kan du kontakte ruterleverandøren.)
  6. Prøv om mulig å åpne disse portene. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 og UDP: 3478, 3479,49152~65535.
    Hvis du trenger hjelp med å åpne porter og ruterinnstillinger, kan du kontakte Internett-leverandøren.
  7. I nettverksinnstillingene oppretter du en statisk IP-adresse manuelt for å forbedre den.
  8. Den kan forbedres ved å endre DNS-innstillingene midlertidig.
    Gå til DNS-innstillinger i Nettverksinnstillinger, og konfigurer nettverksinnstillingene med nummeret til den offentlige DNS-serveren, som er gratis og åpent.

Hvis forslaget ovenfor ikke løser problemet, er linjen sannsynligvis midlertidig opptatt. La det gå en stund, og prøv igjen senere.