Slik løser du NP-104627-0

PlayStation®5-konsollen mistet tilkoblingen til serveren.

1. Prøv å logge på ved å gå til Innstillinger > Brukere og kontoer Konto > Logg på.
  2. Gå til Innstillinger > Nettverk > Tilkoblingsstatus > Test Internett-tilkobling
    Om nødvendig kan du konfigurere nettverksinnstillingene på nytt.
  3. Slå av ruteren, vent i fem minutter, og start den på nytt.
  4. Start konsollen på nytt, og koble helst til Internett med en kablet tilkobling.
  5. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å flytte konsollen nærmere ruteren og fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene.