CE-108255-1

Det har oppstått en feil i programmet.

Det kan være et problem med programmet eller konsollen hvis denne feilen oppstod på PlayStation®5-konsollen.
Prøv følgende for å finne ut om dette problemet kan løses:
  1.  Hvis systemprogramvaren og programmet ikke er den nyeste versjonen, må du oppdatere dem til den nyeste versjonen og se om det fungerer bedre.
  2. Hvis denne feilen oppstår etter at du har startet et spill, sletter du det spillet der feilen oppstår fra Innstillinger Lagring og installerer spillet på nytt.
  3. Start PS5 i Sikkerhetsmodus og utfør "5. Gjenopprett database.
  4. Hvis feilen oppstår igjen, tilbakestiller du PS5 fra Innstillinger System Systemprogramvare Tilbakestill PS5 og prøver å installere programmet igjen. (Ta en sikkerhetskopi av alle typer data på forhånd.)
  5. Hvis det ovenstående ikke fungerer, bør du vurdere å søke om reparasjonsservice fra den nettbaserte programsiden.