CE-32894-6

Forbindelsen til serveren har gått tapt.

Det kan ha oppstått et problem med tilkoblingen til nettverket, eller PlayStation™Network eller serveren til tjenesteleverandøren kan være midlertidig opptatt.

1. Kontroller tilkoblingsstatus for PlayStation 4 under Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling.
  2. Prøv følgende:
    • Det kan hende at andre enheter på nettverket bruker mye båndbredde. Vent til disse er ferdige.
    • Kontroller at ruteren og modemet støtter PlayStation
    • Kontakt Internett-leverandøren din for detaljer.
    • Tilbakestill din lokale nettverkstilkobling ved å slå av modemet eller ruteren, og vent i fem minutter før du slår dem på igjen.
    • Oppdater ruterens fastvare. Ta kontakt med ruterprodusenten eller Internett-leverandøren hvis du trenger hjelp.
    • Hvis du bruker en trådløs tilkobling, må du plassere PlayStation 4-systemet og ruteren nærmere hverandre, uten hindringer imellom.
  3. Følgende portnumre brukes for å koble til PSN-serverne via Internett. Kontroller at de ikke er sperret av ruteren.
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  4. Hvis du har brukt en spesifikk DNS-server, går du til Innstillinger > Nettverk > Konfigurere Internett-tilkobling > Egendefinert og endrer DNS-innstillingene.
  5. Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du prøve igjen senere siden problemet kan skyldes høy serverpågang.