Spotify instellen op PlayStation®

Ontdek welke PlayStation-consoles compatibel zijn met Spotify, hoe je Spotify op je systeem instelt en hoe je je Spotify-account kunt ontkoppelen van PlayStation™Network.

Download de Spotify-app en koppel je accounts

PS5: Spotify downloaden

1. Selecteer Alle apps in je Media Home.
  2. Selecteer Spotify > Downloaden
  3. Selecteer Aanmelden of Inloggen en voer je gegevens in.
  4. Selecteer Accounts koppelen.
  1. Ga naar PlayStation Store en zoek Spotify om de app te downloaden.
  2. Selecteer Aanmelden of Inloggen en voer je gegevens in.
  3. Selecteer Accounts koppelen.

Welke PlayStation-consoles zijn compatibel met Spotify?

PlayStation®5

PlayStation®4

PlayStation®3

Kan ik naar Spotify luisteren tijdens het spelen van games op PlayStation?

Je kunt naar muziek luisteren terwijl je compatibele PS5- en PS4-games speelt. Deze functie is niet beschikbaar op PS3.

PS5: naar Spotify luisteren

1. Druk in je game op de PS-toets om naar hetcontrolecentrum te gaan en selecteer Muziek
  2. Kies een nummer of podcast die je wilt afspelen. Je selectie wordt automatisch afgespeeld. Het nummer dat wordt afgespeeld verschijnt als een kaart in het controlecentrum
  3. Druk op de PS-toets om naar de game terug te keren.

(Niet beschikbaar op PlayStation Now of Remote-play)

1. Houd de PS-toets op je controller ingedrukt om het snelmenu te openen.
  2. Selecteer Muziek > Spotify
  3. Hier kun je nummers overslaan/afspelen/pauzeren of het volume aanpassen.

In welke landen wordt Spotify op PlayStation ondersteund?

Ga naar de pagina met Spotify-regio's van PlayStation voor een volledige lijst van de landen waarin de dienst wordt ondersteund. Beschikbare artiesten en tracks kunnen per locatie verschillen.

Hoe ontkoppel ik Spotify van PlayStation Network?

Open de Spotify -app en selecteer je account rechtsboven in het scherm. Selecteer Uitloggen. Je Spotify-account is niet meer gekoppeld aan PlayStation Network.