De voorinstellingen voor games op PS5-consoles aanpassen

Bespaar tijd bij het instellen van je game door de algemene instellingen van je PlayStation®5-console vooraf aan te passen.

De voorinstellingen voor games op PS5-consoles instellen

1. Ga naar het beginscherm en selecteer Instellingen > Instellingen voor opgeslagen data en games/apps.
  2. Selecteer Voorinstellingen voor games om de volgende instellingen te controleren of te wijzigen:

Moeilijkheid Stel de moeilijkheidsgraad in voordat je een game start. Dit geldt alleen voor games die verschillende opties voor de moeilijkheidsgraad bieden.
    Prestatiemodus of Resolutiemodus Maak bewegingen in je game vloeiender met de prestatiemodus of geniet van een hogere grafische kwaliteit in de resolutiemodus. Dit geldt alleen voor games die deze modi bieden.
    First-personweergave Wijzig de manier waarop je de camera kantelt en draait in de first-personweergave. Je kunt deze instellingen voor zowel verticale als horizontale camerabeweging wijzigen.
    Third-personweergave Wijzig de manier waarop je de camera kantelt en draait in de third-personweergave. Je kunt deze instellingen voor zowel verticale als horizontale camerabeweging wijzigen.
    Ondertiteling en audio Schakel ondertitels voor je games in, zodat je op het scherm kunt volgen wat er wordt gezegd.
    Je kunt ook de taal van de game instellen op dezelfde taal als de taal van je console of op de oorspronkelijke audio van de game.
    Onlinemultiplayer-sessies Wijzig de volgende instellingen voor onlinemultiplayer-sessies van je games voordat je ze start:
    • Welke spelers kunnen deelnemen aan je sessie
    • Welke spelers in je sessie andere spelers kunnen uitnodigen
  • Deze instellingen zijn alleen van toepassing op PS5-games. Sommige instellingen zijn mogelijk niet van toepassing op al je games.