NP-102947-3 oplossen

De internetverbinding is te langzaam of instabiel om de update te kunnen uitvoeren.

1. Start je PlayStation®5-systeem opnieuw op, maak bij voorkeur verbinding met internet via een kabelverbinding en controleer de netwerkinstellingen.
  1. Als je een draadloze verbinding gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je PS5®-systeem zich zo dicht mogelijk bij je router staat zonder dat objecten de verbinding verstoren.
  2. Schakel je router en modem uit, wacht 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  3. Probeer de firmware van je router bij te werken. Neem contact op met je internetprovider voor informatie over hoe je dit doet.

Als je internetverbinding is hersteld, controleer je op updates.