CE-109258-5

Kan geen verbinding maken met de server.

Als deze fout verschijnt, is de verbinding met de server mogelijk mislukt en zijn de licentiegegevens van de content niet bevestigd.
  1. Kijk op de statuspagina van PlayStation™Network om te zien of er informatie is over updates met betrekking tot serverfouten of -onderhoud.
  2. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  3. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  4. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overige > Licenties herstellen.
  5. Dit kan een tijdelijk probleem zijn. Probeer het na een tijdje opnieuw.