CE-107863-5

Er is een netwerkcommunicatiefout opgetreden.

Probeer het volgende:
  1. Start je PlayStation®5-console opnieuw op.
  2. Als de systeemsoftware niet up-to-date is, werk je deze bij naar de nieuwste versie via Instellingen > Systeem > Systeemsoftware > Systeemsoftware-updates en -instellingen.
  3. Schakel je router en modem uit, wacht minstens 5 minuten en start deze vervolgens opnieuw op.
  4. Als deze fout optreedt tijdens het downloaden of kopiëren van content, probeer dan het bovenstaande en installeer de content opnieuw vanuit je bibliotheek.
  5. Het netwerk is mogelijk tijdelijk overbelast. Probeer het na een tijdje opnieuw.