SU-30746-0

De update van de systeemsoftware is mislukt.

1. Start je PlayStation®4-console opnieuw op en probeer de systeemsoftware via een bekabelde internetverbinding bij te werken.
  2. Selecteer Meldingen  in het functiegebied van PS4, markeer het updatebestand en druk op de knop OPTIONS > Verwijderen.
  3. Selecteer vervolgens Instellingen Systeemsoftware-update
  4. Als het downloaden meerdere keren mislukt, moet je de PS4-systeemsoftware bijwerken via een USB-stick. Bekijk onderstaande gids voor meer informatie.