PS5: De HDMI-aansluiting werkt niet

Als je problemen ondervindt met een HDMI-aansluiting van de PS5, volg dan deze stappen om het probleem op te lossen.

1. Controleer dat de juiste zender is geselecteerd op de televisie  om de invoer van de PS5™-console weer te geven.

2. Koppel de HDMI-kabel los van je console en gebruik de kabel op een ander HDMI-apparaat dat je thuis hebt, zoals een laptop die is aangesloten op de tv of een dvd-speler.

3. Sluit de HDMI-kabel opnieuw aan op de PS5 en zorg ervoor dat de kabel goed is aangesloten.

Als je nog steeds problemen ondervindt, ga je naar Repareren en vervangen.