Draadloze PlayStation-headset met PS5™- en PS4™-consoles koppelen

Draadloze PlayStation-headset met PS5™- en PS4™-consoles koppelen

Ontdek hoe je draadloze Pulse-, Platinum- en Gold-headsets kunt koppelen met PS5- en PS4-consoles.

Draadloze PlayStation-headset met PS5- en PS4-consoles koppelen

1. Laad de headset op met de USB-kabel die bij de headset is geleverd.
  2. Sluit de USB-adapter aan op je console.
  3. Schakel de headset in en wacht tot het blauwe lampje niet meer knippert en blauw blijft branden. Een continu brandend blauwe lampje geeft aan dat het koppelen is gelukt.
Ondervind je problemen?
  1. Zorg ervoor dat de draadloze adapter goed op de console is aangesloten.
  2. Schakel de headset uit door op de AAN/UIT-knop naast de oorschelp te drukken en schakel deze daarna weer in. Het headsetlampje knippert tijdens het koppelen.

PS5: Compatibele draadloze headsets

• PULSE 3D draadloze headset (model CFI-ZWH1 / CFI-ZWD1)
  • NIEUWE Gold draadloze headset (model CUHYA-0080)
  • Gold draadloze headset (model CECHYA-0083)
  • Platinum draadloze stereoheadset (model CECHYA-0090)

PS4: Compatibele draadloze headsets

• NIEUWE Gold draadloze headset (model CUHYA-0080)
  • Gold draadloze headset (model CECHYA-0083)
  • PULSE Elite draadloze stereoheadset (model CECHYA-0086)
  • Platinum draadloze stereoheadset (model CECHYA-0090)
  • Draadloze stereoheadset voor PS3™ (CECHYA-0080)