Je PULSE Elite draadloze oordopjes verbinden en opladen

Ontdek hoe je PULSE Elite™ draadloze oordopjes verbindt met PlayStation®5-systemen.

De PULSE Elite draadloze oordopjes verbinden met je PS5-systeem

Verbind je PULSE Elite draadloze oordopjes met je PS5®-systeem met de meegeleverde PlayStation Link™ USB-adapter. De meegeleverde USB-adapter is direct uit de verpakking aan je oordopjes gekoppeld.

1. Controleer of je PS5-console is ingeschakeld.
  2. Sluit de USB-adapter aan op een van de USB Type-A-aansluitingen op je systeem.
  3. Druk op de PlayStation Link™-toets op je headset om deze in te schakelen.De statusindicator op je headset knippert langzaam blauw tijdens het zoeken naar verbinding.
    Wanneer er verbinding is, wordt de indicator op je headset blauw en wordt de indicator op de adapter wit.
  1. Volg de instructies op het scherm om de configuratie van je headset af te ronden.
  • Je headset zoekt gedurende 30 seconden naar verbinding. Als de adapter geen beschikbare verbinding detecteert, wordt deze uitgeschakeld. Druk op de PS Link-toets op je headset om opnieuw naar een verbinding te zoeken.
  • Je kunt het volume regelen vanaf zowel de headset als je PS5-systeem.
  • Als er een andere gekoppelde headset in de buurt van je PS5-console verbinding probeert te maken, krijg je mogelijk de melding PS Link-apparaat in de buurt om je dit te laten weten. Volg de aanwijzingen op het scherm als je verbinding wilt maken.

De apparaatsoftware van je draadloze headset en USB-adapter updaten

Updates voor je PULSE Elite draadloze headset en USB-adapter worden toegevoegd wanneer je de systeemsoftware van je PS5-systeem updatet. Zorg ervoor dat je headset en adapter zijn geüpdatet naar de nieuwste versie. Als er een nieuwe update beschikbaar is, volg je de instructies op het scherm.

Je kunt de apparaatsoftware ook handmatig controleren en updaten.

Problemen met de PULSE Elite draadloze headset oplossen

Wanneer je de draadloze PULSE Elite-headset in- of uitschakelt, knippert de statusindicator om het batterijniveau aan te geven. Als de indicator rood knippert, is de batterij van je oordopjes bijna leeg.
Je kunt je etui opladen via elke compatibele USB Type-A-oplaadpoort met behulp van de meegeleverde USB-kabel.

1. Zorg ervoor dat je apparaat met de USB-A-aansluiting, zoals je PS5-systeem of pc/Mac®, is ingeschakeld.
  2. Sluit je etui aan op de USB-A-aansluiting met de meegeleverde USB-kabel.
    De indicator op je etui knippert langzaam oranje tijdens het opladen.
  3. Wacht tot het etui is opgeladen.Je kunt je headset gebruiken tijdens het opladen, zolang deze aangesloten blijft op het USB-apparaat.

De indicator gaat uit als het opladen is voltooid.
  • Als je het etui wilt opladen terwijl het systeem in de rustmodus staat, moet je deze functie activeren.
  • Als de batterij van het oplaadetui leeg is, duurt het volledig opladen ongeveer 2,5 uur. Als je je oordopjes eerder wilt gebruiken, kun je ze 10 minuten opladen om ze vervolgens 2 uur te gebruiken.
  • De batterij van je headset gaat tot 30 uur mee tijdens het afspelen van audio en chatten via PS Link en Bluetooth-verbindingen (bij 25 °C).

Je kunt je headset ook opladen met de PULSE Elite-oplaadhaak.

Batterijniveau van je PULSE Elite draadloze headset

De statusindicator knippert op de volgende manieren om het batterijniveau van je PULSE Elite oordopjes aan te geven:

Vol
Groen, 3 keer knipperen

Bijna leeg
Rood, 1 keer knipperen

Halfvol
Oranje, 2 keer knipperen

Leeg
Rood, snel knipperen

• Je kunt het batterijniveau van je headset ook controleren op je console door Accessoires te selecteren in het controlecentrum.