De audio-instellingen van de PULSE Elite draadloze headset aanpassen

Ontdek hoe je de audio-instellingen kunt wijzigen en het volume en de microfoon op je PULSE Elite™ draadloze headset kunt bedienen.

De instellingen van je PULSE Elite draadloze headset wijzigen

Pas de equalizer, het zijtoonvolume, de 3D-audio en meer aan zodat je draadloze headset precies zo klinkt als jij wilt. Je kunt de audio-instellingen voor je headset alleen wijzigen via je PlayStation®5-systeem.

• De volume-instellingen van de equalizer en de zijtoon worden op je headset opgeslagen zodra je ze via je PS5®-systeem hebt geconfigureerd. Als je de headset verbindt met andere apparaten, blijven dezelfde instellingen behouden.

Het volume van PlayStation Link op je PULSE Elite draadloze headset aanpassen

Gebruik de volumeknop aan de rechterkant van de headset om het volume van PlayStation Link™ te verhogen of te verlagen.

Gebruik de tactiele stip op de +-kant van de volumetoets om het volume aan te passen zonder je headset af te zetten.

Je kunt het volume ook vanaf je PS5-systeem aanpassen via de geluidsbediening in het controlecentrum

• De volumeknop bedient alleen de PS Link-audio van je systeem of pc/Mac. Als je headset is verbonden met een Bluetooth-apparaat, moet je het volume vanaf je mobiele apparaat bedienen. Wanneer je tegelijkertijd naar twee audiobronnen luistert, van zowel een PS Link- als Bluetooth-apparaat, regel je met de volumetoetsen alleen de PS Link-audio.

De microfoon van je PULSE Elite draadloze headset gebruiken

Je PULSE Elite draadloze headset heeft een uitschuifbare microfoon aan de linkerkant.

1. Trek de microfoon uit voor effectief gebruik wanneer je met andere spelers chat.
  2. Trek de microfoon in om deze te beschermen wanneer je de headset opbergt.

Je kunt ook op de mute-knop op je microfoon drukken om het geluid te dempen of het dempen op te heffen.

• Als het demplampje brandt, is de microfoon gedempt. Andere spelers kunnen je niet horen.
  • Als het demplampje niet brandt, is de microfoon aan. Andere spelers kunnen je horen.
  • Als je de microfoons van je headset wilt dempen, druk je op de dempknop op je DualSense™ of DualSense Edge™ draadloze controller.
  • Je kunt de microfooninstellingen aanpassen via de geluidsbediening in het controlecentrum

Toegang tot de geluidsbediening op je PULSE Elite draadloze headset

Druk drie keer snel op de PlayStation Link-toets om de snelkoppeling naar de geluidsbediening in het controlecentrum te openen.