Console delen en offline spelen op PS5™-consoles

Ontdek hoe je Console delen en offline spelen op PS5-consoles kunt inschakelen om je aankopen en bepaalde voordelen van abonnementen met andere spelers te delen.

De instelling Console delen en offline spelen koppelt een PS5-console aan je account en stelt je in staat om je games en media met andere spelers op die console te delen.

Limieten aan console delen en offline spelen op PS5

Je kunt Console delen en offline spelen op één PS5-console tegelijk inschakelen. Als je de instelling op een nieuwe PS5-console inschakelt, wordt Console delen en offline spelen op je andere PS5-console uitgeschakeld. Andere gebruikers op de console waarop deze instelling is uitgeschakeld, kunnen je games niet spelen en je media niet afspelen.

Console delen en offline spelen op PS5 heeft geen invloed op het activeringslimiet voor primaire PS4's.

Console delen op PS5 inschakelen

Console delen en offline spelen op PS5 wordt automatisch ingeschakeld op de PS5-console die je gebruikt om je voor de eerste keer bij PlayStation™Network aan te melden.

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overig > Console delen en offline afspelen
  2. Selecteer Inschakelen.

Console delen op PS5 uitschakelen

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Overig > Console delen en offline afspelen
  2. Selecteer Uitschakelen.

Console delen op PS5 op afstand uitschakelen

Ga naar  Apparaatbeheer om consoles die je niet meer hebt, te deactiveren.