Problemen met aanmelden op PlayStation™Network oplossen

Ontdek hoe je veelvoorkomende problemen kunt oplossen bij het aanmelden bij PlayStation™Network.

Heb je geen toegang tot je aanmeldmethode?

Als je je pincode niet kunt gebruiken of je wachtwoord of verificatiegegevens (zoals je geboortedatum) bent vergeten, volg je de handleiding hieronder om weer toegang tot je account te krijgen.

Je aanmeldings-ID (e-mailadres) voor PSN vergeten?

• Zoek in al je e-mail-postvakken naar 'PlayStation-aankoop', inclusief in mappen met ongewenste e-mail of spam. Als je het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je account in te stellen hebt gevonden, herstel je je account met behulp van onderstaande gids.
  • Neem contact met ons op als je geen toegang hebt tot het e-mailadres voor je account.

Weet je je gebruikersnaam en wachtwoord, maar kun je je niet aanmelden?

• Heb je je aanmeldings-ID (e-mailadres) geverifieerd?
    Zoek in je e-mail-postvak naar 'PlayStation-verificatie' en klik op de link in de e-mail om je aanmeldings-ID te verifiëren.
  • Is je systeemsoftware bijgewerkt?
    Selecteer je systeem voor meer informatie.
  • Kun je je aanmeldmethode wijzigen?
    Probeer je account te herstellen met behulp van onderstaande gids.

• Schakel je systeem en router uit en weer in.
    Als je Wi-Fi gebruikt om je console met internet te verbinden, probeer dan een bekabelde verbinding te gebruiken. Ga naar PlayStation Reparaties voor meer informatie over het oplossen van verbindingsproblemen.

• Probeer je online aan te melden bij Accountbeheer.
    Als je geen toegang hebt tot je account, ben je mogelijk geschorst. Bekijk onderstaande gids voor meer informatie.

Kan het zijn dat iemand anders jouw account gebruikt?

Als je denkt dat je account is gecompromitteerd, bezoek dan onderstaande gids voor meer informatie.

Heb je problemen met aanmelden met 2-stapsverificatie?

Als je problemen ondervindt bij het ontvangen van een verificatie-sms of -code, lees je onderstaande gids om weer toegang te krijgen tot je account.