Uuden PlayStation®4-konsolin käyttöönotto

Katso, miten PS4™-konsoli otetaan käyttöön, miten käyttöjärjestelmä päivitetään ja miten PlayStation™Network-verkkoon yhdistetään.

Yhdistä PS4-konsoli televisioon

1. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää PlayStation 4:n takaosan HDMI OUT -porttiin.
  2. Liitä HDMI-kaapelin toinen pää näyttölaitteen HDMI-tuloliitäntään.
  3. Liitä virtajohto PlayStation 4:n takaosan AC IN -liitäntään.
  4. Liitä virtapistoke turvallisesti pistorasiaan.

Jos aiot yhdistää PlayStation 4:n Internetiin langallisella yhteydellä, voit nyt kytkeä Ethernet-kaapelin PlayStation 4:n takaosan LAN-portin ja reitittimen tai modeemin välille.

PS4-käyttöjärjestelmän päivittäminen

Ennen kuin voit käyttää mitään PlayStation 4:n online-ominaisuuksia, käyttöjärjestelmä on päivitettävä uusimpaan versioon. Käyttöjärjestelmän päivitykset ladataan automaattisesti heti kun ne ovat saatavilla. Näytölle tulee ilmoitus, kun ne ovat valmiita asennettaviksi.

Yhteyden muodostaminen PlayStation Networkiin

Jos olet jo PlayStation-käyttäjä, voit kirjautua sisään tilisi tiedoilla. Jos olet uusi PlayStation-käyttäjä, voit luoda tilin helposti PlayStation 4:llä.

PS4-pelien ja sovellusten lataaminen ja käyttö

Voit ladata pelejä ja sovelluksia PlayStation™Storesta tai asentaa pelin pelilevyltä.

PS4-verkkopelaamisen aloittaminen

Joidenkin pelien verkkomoninpelin pelaamiseen tarvitaan PlayStation®Plus-tilaus Tilaa PlayStation Plus, jotta voit pelata verkossa ystävien kanssa ja saada käyttöösi erilaisia etuja.

PlayStation™Now -tilauksella voit suoratoistaa erilaisia pelejä ja ladata PS4-pelejä.