Virheen CE-108262-9 ratkaiseminen

Käyttöjärjestelmän tai sovellustietojen lukemisessa tapahtui virhe.

1. Päivitä PlayStation®5-konsolin käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon.
  1. Jos virhe ilmenee pelin/sovelluksen käynnistämisen jälkeen, poista peli/sovellus valitsemalla Asetukset> Tallennustila ja asenna se sitten uudelleen.
  1. Käynnistä PS5®-konsoli vikasietotilassa ja valitse Tyhjennä välimuisti > Rakenna tietokanta uudelleen.
  1. Jos ongelma ei poistu, nollaa PS5-konsoli valitsemalla Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Nollausvalinnat > Nollaa konsoli.
    Huomaa, että konsolin nollaaminen poistaa kaikki konsolin tallennustilaan tallennetut tiedot. Varmuuskopioi tiedot ennen nollaamista, jos mahdollista.
  1. Kun konsoli on nollattu, yritä asentaa peli/sovellus uudelleen.

Jos ongelma ei poistu edellisten vaiheiden jälkeen, yritä myöhemmin uudelleen.