PlayStation®Vita-support

PlayStation®Vita

الرجوع إلى التصنيفات

Softwareopdatering

Softwareopdatering til PlayStation Vita-system

Brug Wi-Fi-funktionen på dit PS Vita-system til at opdatere systemet via internettet.

For at udføre en opdatering via Wi-Fi skal du gå til Indstillinger > Start > Systemopdatering > Opdater ved brug af Wi-Fi på et sted, hvor der er et adgangspunkt, du kan bruge. Dit PS Vita-system holder automatisk øje med, om du har installeret den nyeste version af systemsoftwaren, via internettet. Hvis der findes en opdateringsfil til en nyere version, bliver den automatisk downloadet til systemet. Følg skærmbillederne for at gennemføre opdateringen.

Du kan ikke udføre en opdatering med dataoverførsel via et mobilt netværk (3G).

Opdater altid dit PS Vita-system med den nyeste version af systemsoftwaren. Ved at opdatere kan du nyde godt af yderligere funktioner, forbedret brugervenlighed og forøget sikkerhed.

الرجوع إلى التصنيفات

Manualer

Manualer og guide til PlayStation Vita-system

Find manualen til din konsol eller enhed.

Se brugerguiden til PS Vita-systemet online.

Find garantioplysninger til dine konsoller og enheder.