Juster sikkerhedsindstillinger på PSN

Sådan justerer du sikkerhedsindstillinger på PSN

Få mere at vide om, hvordan du ændrer kontooplysninger, f.eks. logon-id, adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og mobilnummer.

PlayStation Support vil aldrig bede dig om din adgangskode. Deling af dine oplysninger kan kompromittere sikkerheden for din konto, så fortæl aldrig andre om din adgangskode.

Sådan ændrer du sikkerhedsindstillinger for PlayStation™Network

1. Gå til Kontohåndtering på en tilsluttet enhed.
  2. Vælg Sikkerhed. I menuen Sikkerhed kan du Redigere din adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og mobilnummer samt administrere totrinsbekræftelse.
  1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Sikkerhed.
  2. Her kan du ændre adgangskode, sikkerhedsspørgsmål, mobilnummer samt administrere totrinsbekræftelse.
  1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Kontoinformation > Sikkerhed. Du vil blive bedt om at indtaste dit logon-id og din adgangskode.
  2. Her kan du ændre adgangskode, sikkerhedsspørgsmål, mobilnummer samt administrere totrinsbekræftelse.

Jeg har mistet min information om totrinsbekræftelse. Hvordan gendanner jeg min konto?

Hvis du har mistet dit telefonnummer eller sikkerhedskopikoderne til totrinsbekræftelse, kan du se, hvordan du gendanner din konto, i guiden nedenfor.

Relaterede artikler om PlayStation-sikkerhed

Nogle af de mest almindelige spørgsmål, du måtte have om sikkerhed på PlayStation, er dækket nedenfor.