Jak uzavřít účet PlayStation 

Uzavřením účtu trvale smažeš všechna jeho data a obsah s ním spojený a nebudeš se prostřednictvím něj moci přihlásit do účtu PlayStation.

Upozorňujeme, že tvůj účet bude po dobu 30 dnů zmrazen, a to od okamžiku, kdy obdržíme tvoji žádost. Během tohoto období můžeš svůj účet kdykoli znovu aktivovat tím, že kontaktuješ podporu PlayStation a zrušíš jeho uzavření. 

Jak uzavřít účet v aplikaci PlayStation 

  1. Otevři aplikaci PlayStation a přihlas se.
  2. Vyber ikonu Nastavení v horní části domovské obrazovky.
  3. Přejdi dolů a v dolní části nabídky vyber možnost Uzavřít účet.
  4. Postupuj podle pokynů na obrazovce.

Jak uzavřít účet v aplikaci PlayStation Family 

  1. Otevři aplikaci PlayStation Family a přihlas se.
  2. Vyber ikonu Nastavení v dolní části domovské obrazovky.
  3. Přejdi dolů a v dolní části nabídky vyber možnost Uzavřít účet.
  4. Postupuj podle pokynů na obrazovce.

Důležité upozornění
: Pokud jsi správcem rodiny, smazáním tvého účtu budou automaticky smazány i všechny účty dětí ve tvé rodině. 

Potřebuješ pomoc?

Kontaktuj naše specialisty podpory