Zamknięcie konta spowoduje trwałe usunięcie wszystkich danych i zawartości z nim powiązanej, stracisz też możliwość wpisywania się do PlayStation przy użyciu tego konta.
Pamiętaj, że Twoje konto zostanie objęte 30-dniowym okresem zawieszenia rozpoczynającym się w momencie, w którym otrzymamy od Ciebie prośbę. W tym czasie w dowolnym momencie możesz poprosić o ponowne otwarcie konta, kontaktując się z Pomocą PlayStation, oraz anulować zamknięcie konta.
Jak zamknąć swoje konto w aplikacji PlayStation App
Otwórz PlayStation App i wpisz się.
Otwórz Ustawienia w górnej części ekranu głównego.
Przewiń w dół i wybierz Zamknij swoje konto w dolnej części menu.
Postępuj zgodnie z instrukcjami wyświetlanymi na ekranie.