Spillhjelp på PS5-konsoller

Slik bruker du spillhjelp på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du får tilgang til PlayStation®Plus-spillhjelp på PlayStation®5-konsoller, og hvilke spill som støtter denne funksjonen.

Slik får du tilgang til spillhjelp på PS5™-konsoller

1. Når du er i spillet, kan du trykke på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret.
    Kortet for den gjeldende spillaktiviteten din vises på venstre side. Når spillhjelp er tilgjengelig, vil det stå et kort med teksten Tips inni kortet på seg.
  2. Velg kortet som er merket med Tips inni kortet.
    En liste med mål vises. Spillhjelp er tilgjengelig for mål merket med Spillhjelp.
  3. Velg målet du vil ha hjelp med.
    Et tips vises på kortet. Når tipset inneholder en video, velger du Spillpå videoen for å starte den.
  4. Trykk på PS-knappen for å gå tilbake til spillet.

Hva er PlayStation Plus-spillhjelp?

Har du problemer med å komme deg gjennom et spill på PlayStation®5-konsollen og trenger litt hjelp? Avhengig av hvor du er eller hva du gjør i spillet, kan det finnes hint, tips eller videoer fra utviklere som kan hjelpe deg.

Vær oppmerksom på at spillhjelp for PS5-konsollen bare er tilgjengelig for PlayStation Plus-abonnenter.

• Spillhjelp-varsler vil vises når du begynner å spille et spill som støtter spillhjelp.

Tips om hvordan du bruker spillhjelp på PS5-konsoller

• Du kan få flere tips ved å trykke på R1/L1 for å gå til neste tips.
  • Hvis du vil spille samtidig som du ser på veiledningen, kan du prøve å bruke Fest på siden
  • Velg Multitasking fra spillhjelp-skjermen. For å slutte å bruke Fest på siden eller endre plasseringen til denne funksjonen, velger du Multitasking for å se en meny med alternativer.
  • Trykk på valgknappen for å få tilgang til teksting for hørselshemmede, lydinnstillinger og alternativer for multitasking for visse typer spillhjelp.
  • Hvis du ser at spillhjelp vises på skjermbildet for trofédetaljer, kan du få hint om hvordan du oppnår trofeer.