Slik konfigurerer du YouTube på PlayStation®

Finn ut hvordan du konfigurerer YouTube på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Slik laster du ned YouTube-appen

PS5™-konsoller: Laste ned YouTube-appen

1. På hjem-skjermbildet for spill velger du Medier, Alle apper og deretter YouTube.
  2. Velg Last ned hvis du ikke allerede har installert appen.
  1. Gå til PlayStation™Store, og søk etter YouTube. Velg Last ned

2. Gå til TV og video, og velg YouTube-ikonet fra installerte apper.

Slik logger du på YouTube

1. Åpne YouTube-appen og velg Logg på
  2. Logg på med Google-kontoen din når du blir bedt om det.
    Hvis du har mer enn én Google-konto, må du sørge for å velge den kontoen som du bruker til YouTube.
  1. Åpne YouTube-appen og velg profilen din.

2. Velg Logg av.

3. Velg Koble fra konto.

Slik kobler du fra YouTube-kontoen din

1. Velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Koble til andre tjenester.
  2. Velg YouTube og Koble fra konto.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Koble til andre tjenester.

2. Velg YouTube og Koble fra konto.

Slik strømmer du spilling på YouTube

Du kan kringkaste og dele spilling fra PS5- eller PS4-konsollen til YouTube og andre strømmetjenester.

Slik ser du på 360°-videoer fra YouTube på PS VR

Sørg for at appen er oppdatert. Marker YouTube-programmet, og trykk på valgknappen. Deretter velger du Se etter oppdateringer.

Start YouTube-programmet, og velg en 360°-video du vil se på. Hvis konsollen registrerer at PS VR-hodesettet er koblet til og slått på, blir du vanligvis bedt om å velge en modus:

Normal: Du kan se på vanlige videoer i kinomodus.

VR: Du kan se på 360°-videoer.

Når du ser på 360°-videoer, kan både venstre og høyre styrespak på den tilkoblede kontrolleren brukes til å panorere rundt i videoen. Gå til youtube.com for å bla gjennom det gjeldende utvalget av 360°-videoer.

Slik ser du på YouTube-videoer i 4K

Hvis du vil se på YouTube-videoer i 4K, trenger du

• et oppsett for 4K-bildekvalitet på en PS5- eller PlayStation®4 Pro-konsoll

• en Ultra HD- eller 4K-visningsenhet

• en stabil Internett-tilkobling på minst 25 Mbps

Når en 4K-video er valgt, vil konsollen automatisk strømme innholdet i 4K-oppløsning. Hvis du vil forsikre deg om at du strømmer i 4K, går du til Innstillinger  > Vis videoinformasjon > Aktivert i YouTube-programmet.

En 4K-video har vanligvis en oppløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse verdiene, strømmer du i 4K-kvalitet. Bildekvaliteten avhenger også av videoen du strømmer.