YouTube på PlayStation®4

Lær hvordan du bruker YouTube på PlayStation®4.

Start YouTube-programmet på PS4

• Gå til TV og video , og velg YouTube-ikonet fra installerte programmer.

Hvis du ikke har YouTube installert på PS4, kan du gå til PlayStation Store , søke etter YouTube og velge Last ned.

Strømme spilling til YouTube

Du kan kringkaste spilling fra PS4 til YouTube og andre strømmetjenester.

PS VR: Se på 360 YouTube-videoer

Kontroller at YouTube-programmet er oppdatert:

1. Gå til TV og video på innholdsoppstarten, og uthev YouTube-programmet.
  2. Trykk på OPTIONS-knappen for å åpne programmenyen.
  3. Velg Se etter oppdatering. PS4 vil begynne å laste ned oppdateringen.
  4. Start programmet på nytt for å installere oppdateringen.

Hvis programmet ikke er oppdatert, kan det hende at du ser feilkoden NP-31739-3.

Velg en 360-video du vil se på.

Hvis PS4 registrerer at PS VR-hodesettet er koblet til og slått på, blir du vanligvis bedt om å velge den modusen du ønsker å se YouTube i:

• Normal: Du kan se vanlige videoer i kinomodus.
  • VR: Du kan se på 360°-videoer. Gå til youtube.com for å bla gjennom det gjeldende utvalget på 360 videoer. (Du kan ikke vise 360-videoer via PS4-nettleseren.)

PS4 Pro: Se på YouTube-video i 4K

Hvis du vil strømme YouTube-videoer i 4K, trenger du:

• et PS4 Pro-oppsett for 4K-bildekvalitet

• en Ultra HD- eller 4K-visningsenhet (TV, projektor osv.)

• en stabil Internett-tilkobling på minst 25 Mbps

Når en 4K-video er valgt, vil PS4 Pro automatisk strømme innholdet i 4K-oppløsning.

Hvis du vil være sikker på at du strømmer i 4K, går du til Innstillinger > Vis videoinformasjon > Aktivert i YouTube-programmet.

En 4K-video har vanligvis en oppløsning på 3840 x 2160, så hvis du ser disse verdiene, strømmes du i 4K-kvalitet.

Bildekvaliteten avhenger også av videoen du strømmer.