Overføre data mellom to PS4-systemer

Lær hvordan du overfører data fra ett PlayStation®4-system til et annet via en kablet eller trådløs tilkobling.

Før du begynner:

• Overføring av data fra ett PS4-system til et annet vil slette alle data fra PS4-systemet du overfører dataene til. PS4-systemet du overfører data fra, påvirkes ikke.
  • Du må ha den nyeste systemprogramvaren installert på begge PS4-systemene.

Data som kan overføres

• Alle eksisterende brukere og innstillinger i systemet.
  • Spill og lagrede data.
  • Skjermbilder og videoklipp som er lagret på systemet.
Data som ikke kan overføres
  • Lagrede data fra brukere som aldri har logget seg på PlayStation Network.
  • Trophy-informasjon som ikke er synkronisert med PlayStation Network.
  • Alle passorddata – for eksempel PSN-, Netflix- eller Amazon-passord. Du må skrive inn disse på nytt på det nye PS4-systemet når du logger på.

Overføring av PS4-data

Du trenger en Ethernet-kabel (LAN) for å overføre data over et trådløst nettverk.

1. Koble PS4-systemet du overfører data fra, til det trådløse nettverket, og logg på PSN med kontoen din.

2. Koble begge PS4-systemene sammen med en Ethernet-kabel.

3. Koble PS4-systemet du overfører data til, til TV-en. Koble til det samme trådløse nettverket som det andre PS4-systemet, og logg på PSN med den samme kontoen.

4. Hvis det er første gang du bruker dette systemet, blir du bedt om å velge alternativet Overfør data fra en annen PS4 rett etter at du har logget deg på med kontoen.

5. Hvis det ikke er første gang du bruker systemet, går du til Innstillinger > System > Overfør data fra en annen PS4 og følger instruksjonene på skjermen.

Du må ikke slå av noen av PS4-systemene mens du overfører data. Dette kan skade systemet.

1. Koble PS4-systemet du overfører data fra, til ruteren ved hjelp av en Ethernet-kabel (LAN), og logg på PSN med kontoen din.

2. Koble PS4-systemet du overfører data til, til TV-en. Koble til den samme ruteren som det andre PS4-systemet via en Ethernet-kabel, og logg på PSN med den samme kontoen.

3. Hvis det er første gang du bruker dette systemet, blir du bedt om å velge alternativet Overfør data fra en annen PS4 rett etter at du har logget deg på med kontoen.

4. Hvis det ikke er første gang du bruker systemet, går du til Innstillinger > System > Overfør data fra en annen PS4 og følger instruksjonene på skjermen.

Du må ikke slå av noen av PS4-systemene mens du overfører data. Dette kan skade systemet.

Tilkoblingen fungerer ikke eller avbrytes

• Se PlayStation Network-statusen.

Hvis det er problemer med PlayStation Network eller det utføres vedlikehold, venter du og prøver på nytt.

• Start Internett-tilkoblingen på nytt.

Slå av strømmen på modemet eller ruteren, og start på nytt. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å bytte til en kablet.

• Slett data.

Hvis dataoverføringen avbrytes midt under en overføring, kan du prøve å slette så mye unødvendige data og programmer som mulig. Hvis du reduserer mengden data som overføres, bør det forbedre dataoverføringen.