Oppdatering av systemprogramvare til PS3

Få den nyeste oppdateringen av systemprogramvaren til PlayStation®3.

PS3-systemprogramvareoppdatering 4.91

En oppdatering til systemprogramvaren for PS3™ ble utgitt 27.02.24.

For å kunne laste ned oppdateringen må du ha minst 200 MB ledig plass på PS3-systemets harddiskstasjon (Systemoppdatering) eller på et eksternt lagringsmedium (PC-oppdatering).

Oppdater alltid PS3-systemet til den nyeste versjonen av systemprogramvaren. Ved å oppdatere kan du glede deg over nye funksjoner, forbedret bruk og forbedret sikkerhet.

For å kunne spille av Blu-ray-plater trenger PS3-systemet en fornyet krypteringsnøkkel til Blu-ray-spilleren. Oppdater PS3-systemets systemprogramvare til den nyeste versjonen for å fornye krypteringsnøkkelen til Blu-ray-spilleren.

Versjon 4.91

Denne systemprogramvareoppdateringen forbedrer systemets ytelse.

Versjon 4.90

Denne oppdateringen av systemprogramvaren forbedrer systemets ytelse.

Versjon 4.89

Nå krever innlogging på PlayStation Network at du har et enhetspassord. Dette er gjort for å forbedre kontosikkerheten.

Opprettelse av konto for PlayStation Network og noen andre funksjoner for kontoadministrasjon er ikke lenger tilgjengelige på systemet. Bruk en nettleser på PC eller mobiltelefon for å benytte deg av funksjonene for kontoadministrasjon med forbedret ytelse, hastighet og sikkerhet.

Versjon 4.88

Denne systemprogramvareoppdateringen forbedrer systemets ytelse.

Slik oppdaterer du systemprogramvaren til PS3

Du kan oppdatere systemprogramvaren til PS3-systemet ved å bruke metodene nedenfor.

Last ned de oppdaterte dataene direkte til systemet fra Internett. Den nyeste oppdateringen lastes ned automatisk.

1. Velg Innstillinger > Systemoppdatering.
  2. Velg Oppdater via Internett. Last ned de nyeste oppdaterte dataene fra Internett. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppgaven.

Høyreklikk, og velg «Lagre som» for å starte nedlastingen.

1. Med en PC eller Mac oppretter du en mappe som heter «PS3», på en USB-enhet som er formatert som FAT32.
    Inni den mappen oppretter du enda en mappe som heter «UPDATE» (oppdatering).
  2. Last ned oppdateringsfilen, og lagre den i UPDATE-mappen du opprettet under trinn 1.
    Lagre filen med filnavnet «PS3UPDAT.PUP».
  3. Koble USB-enheten til PS3-systemet og gå til Innstillinger > Systemoppdatering > Oppdater via lagringsmedier.

Slik installerer du PS3-systemprogramvaren på nytt

I enkelte tilfeller, for eksempel etter å ha initialisert systemet, kan det hende at du må installere systemprogramvaren på nytt.

Høyreklikk og velg «Lagre som» for å starte nedlastingen.

1. Med en PC eller Mac oppretter du en mappe som heter «PS3», på en USB-enhet som er formatert som FAT32.
    Inni den mappen oppretter du enda en mappe som heter «UPDATE» (oppdatering).
  2. Last ned oppdateringsfilen, og lagre den i UPDATE-mappen du opprettet under trinn 1.
    Lagre filen med filnavnet «PS3UPDAT.PUP».
  3. Slå på PS3-systemet og koble USB-enheten til systemet.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

Merknader

• Det kan hende at det ikke er mulig å spille av enkelte programvaretitler før du har oppdatert systemprogramvaren for PS3.
  • Ikke utfør oppdateringer ved hjelp av andre data enn de offisielle oppdateringsdataene fra Sony Interactive Entertainment over et nettverk eller på diskmedier, og ikke utfør oppdateringer ved hjelp av andre metoder enn de som er beskrevet i produktdokumentasjonen eller på dette nettstedet. Hvis en oppdatering utføres ved hjelp av data fra en annen kilde, en annen metode eller med et PS3-system som er blitt endret på noen som helst måte, kan det hende at PS3-systemet ikke fungerer ordentlig, og at den offisielle oppdateringen ikke kan installeres. En hvilken som helst av disse handlingene kan gjøre PS3-systemets garanti ugyldig og påvirke mulighetene dine til å få service og reparasjoner under garantier fra Sony Interactive Entertainment.