Tilpasse forhåndsinnstillinger for spill på PS5-konsoller

Slik tilpasser du forhåndsinnstillinger for spill på PS5-konsoller

Spar tid på å konfigurere spillet ved å tilpasse de vanlige innstillingene for PlayStation®5-konsollen på forhånd.

Slik konfigurerer du forhåndsinnstillinger for spill på PS5-konsoller

1. Gå til hjem-skjermen og velg Innstillinger > Lagrede data og spill-/app-innstillinger.
  2. Velg Forhåndsinnstillinger for spill for å kontrollere eller gjøre endringer i følgende innstillinger:

Vanskelighetsgrad Angi vanskelighetsgraden før du starter et spill. Dette gjelder bare for spill som tilbyr forskjellige vanskelighetsgrader.
    Ytelsesmodus eller oppløsningsmodus Gjør bevegelser i spillet jevnere med ytelsesmodusen, eller få høyere grafisk kvalitet i oppløsningsmodus. Dette gjelder bare for spill som tilbyr disse modusene.
    Førstepersonsvisning Endre hvordan du panorerer og vipper kameraet i førstepersonsvisning. Du kan endre disse innstillingene for både vertikal og horisontal kamerabevegelse.
    Tredjepersonsvisning Endre hvordan du panorerer og vipper kameraet i tredjepersonsvisning. Du kan endre disse innstillingene for både vertikal og horisontal kamerabevegelse.
    Undertekster og lyd Slå på undertekster i spillene dine for å følge med på det som det snakkes om på skjermen.
    Du kan også angi at spillspråket skal være det samme som konsollspråket, eller den opprinnelige lyden i spillet.
    Flerspillerøkter online Endre følgende innstillinger for online flerspillerøkter i spillene dine før du starter dem:
    • Hvilke spillere kan bli med i økten
    • Hvilke spillere i økten kan invitere andre spillere
  • Disse innstillingene gjelder bare for PS5-spill. Noen innstillinger gjelder kanskje ikke for alle spillene dine.