Skjule spill fra spillbiblioteket og andre spillere

Skjule spill fra PlayStation®-spillbiblioteket og andre spillere

Finn ut hvordan du skjuler spill fra spillbiblioteket eller andre spillere på PS5™-konsoller og PS4™-konsoller.

PS5-konsoll: Skjule spill fra spillbibliotek

Spill du skjuler, vil være skjult i biblioteket på alle konsoller. Denne innstillingen påvirker ikke profilen din.

1. Hvis du vil skjule et spill fra spillbiblioteket på en PS5-konsoll, uthever du spillet, trykker på valgknappen og velger Skjul.
    Dette alternativet er ikke tilgjengelig i kategorien Installert.
  2. Hvis du vil ha tilgang til skjulte spill, går du til samlingen din i spillbiblioteket, velger menyen Sorter og filtrer og slår på Skjulte elementer. Velg spillet, og trykk på valgknappen for å skjule. Spillet vil nå vises i standardvisningen i spillbiblioteket.
  1. Gå til Bibliotek > Kjøpt og velg et spill. Trykk på OPTIONS-knappen og velg Ikke vis innhold under [Kjøpt].
  2. Hvis du vil ha tilgang til skjulte spill, går du til Bibliotek > Kjøpt, trykker på OPTIONS-knappen og velger Sjekk skjulte innholdselementer.

PS5-konsoll: Skjule spill fra andre spillere

Når du legger til et spill i listen over skjulte spill på en PS5-konsoll, vises ikke aktiviteten din i det spillet for andre spillere.

1. Gå til hjem-skjermen og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Personvern.

2. Velg Vis og tilpass personverninnstillingene > Skjul spillene dine for andre spillere, og velg deretter spillene du vil skjule.

Når et PS4-spill er skjult, vises ikke informasjon om spillet i aktivitetene, profilen eller trophy-listen din. Andre spillere på PS4-konsoller kan imidlertid fortsatt se hvilke spill du spiller under Spiller nå. Hvis du vil hindre at andre ser det du spiller, velger du Angi tilkoblet status > Vis som frakoblet på profilskjermbildet.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Personverninnstillinger, og velg Skjulte spill.
  2. Velg det spillet du ønsker å skjule.