Een verticale standaard aan je PS5-systeem bevestigen

Ontdek hoe je een verticale standaard instelt voor je PlayStation®5-systeem.

De manier waarop je de verticale standaard instelt, is afhankelijk van het type PS5®-systeem dat je hebt. Zorg ervoor dat je de juiste methode voor jouw model volgt.

Controleer het modelnummer van je PS5-systeem.

De standaard bevestigen aan een PS5-systeem (CFI-2000-modelgroep - slank)

Plaats je systeem op een zachte doek die op een vlakke ondergrond ligt voordat je de standaard bevestigt.

1. Ga naar het Controlecentrum en selecteer Stroom > PS5 uitschakelen.
    Het scherm wordt zwart, de activeringsindicator knippert wit en schakelt dan uit.
  2. Plaats het PS5®-systeem met de achterzijde naar boven gericht en verwijder vervolgens het schroefdeksel.
  1. Bevestig het schroefdeksel aan het schroefgat (gemarkeerd met driehoek en cirkel) op de standaard.
  1. Lijn het schroefgat (gemarkeerd met kruis en vierkant) op de standaard uit met het schroefgat van het systeem en maakt vast met behulp van de bevestigingsschroef.
    Je kunt ook een munt gebruiken om de schroef vast te draaien.

De standaard bevestigen aan een PS5-systeem (CFI-1000-modelgroep)

Plaats je systeem op een zachte doek die op een vlakke ondergrond ligt voordat je de standaard bevestigt.

1. Ga naar het Controlecentrum en selecteer Stroom > PS5 uitschakelen.
    Het scherm wordt zwart, de activeringsindicator knippert wit en schakelt dan uit.
  2. Bevestig het hulpstuk aan de standaard.
    Plaats het hulpstuk in het verhoogde gedeelte van de standaard.
  1. Plaats het PS5-systeem met de achterzijde naar boven gericht en verwijder vervolgens het schroefdeksel.
  1. Bevestig het schroefdeksel aan het schroefgat (gemarkeerd met kruis en vierkant) op de standaard.
    Je kunt ook een munt gebruiken om de schroef vast te draaien.
  1. Lijn het schroefgat (gemarkeerd met driehoek en cirkel) op de standaard uit met het schroefgat van het systeem en zet het met de hand vast met de bevestigingsschroef.
    Je kunt ook een munt gebruiken om de schroef vast te draaien.