Beeld- of geluidsproblemen op de PlayStation®4-console

Ontdek hoe je beeld- en geluidsproblemen op je PS4™-console kunt oplossen.

Stappen voor het oplossen van problemen met beeld en geluid op PS4™-consoles

Als je geluidsproblemen ondervindt die zijn begonnen met een vorige software-update, moet je de nieuwste systeemsoftware voor de console installeren.

1. Sluit de console rechtstreeks aan op de HDMI-aansluiting van de tv. Als je alle andere audio- of videoapparaten verwijdert, kan dit problemen met beeld of geluid oplossen.
  2. Controleer of de tv de juiste ingang heeft.
  3. Probeer een andere HDMI-kabel.
  4. Probeer een andere tv-ingang en HDMI-aansluiting te gebruiken.

Als je nog steeds problemen ondervindt, ga je naar Repareren en vervangen.